Van het thuisfront

Hier een berichtje van het thuisfront. Vlak voor Tim zijn vertrek zei ik tegen hem: “Maak je om ons nou maar geen zorgen, er zijn genoeg mensen om ons heen en ik durf best hulp te vragen”. Maar thuis zijn zonder Tim blijkt toch lastiger dan gedacht. Aanvankelijk leek het me wel rustig, je hebt immers alleen rekening te houden met je eigen agenda. En het eerste weekend was dat ook wel zo. Maar ik word moe; en vermoeidheid doet gekke dingen met je, er komen allerlei emoties boven waar je de aard niet van kent. Daarom is het heel fijn dat er mensen zijn die op je passen. Ik krijg veel appjes van mensen die vragen hoe het gaat en we krijgen eten en oppas aangeboden. Daarom een welgemeend (vast ook namens Tim) dank je wel aan iedereen! Ilse, Joanne en Ajanna Ps: leuk om te vertellen. Twee weken geleden zijn onze meiden op de foto gezet bij de jumbo en afgelopen woensdag konden we de foto’s ophalen/nabestellen. Maar wat is dat lastig beslissen in je eentje. Foto’s van de foto’s maken en zo met Tim overleggen mocht niet (snap ik ook wel) maar beeldbellen mocht wel. En zo maakte ik in de Jumbo een live verbinding met Purwodadi en hebben Tim en ik toch onder andere deze fantastische foto uitgezocht. Aangezien ik deze nabesteld en betaald had mocht ik wel een foto van de foto maken zodat Tim deze nog op tijd in Indonesie kan laten afdrukken voor zijn moeder❤️

Geplaatst door Godong Indonesie op Vrijdag 8 maart 2019