Surabaya Juanda Airport

Nog voor de wekker ging was ik alweer wakker. Hotel Sinar 1 had een gratis shuttle service naar vliegveld Surabaya Juanda Airport, toch nog een pluspuntje voor het hotel. Een kleintje dan, want de shuttle service moest een dag van te voren gereserveerd worden. Toen ik gisteren bij de receptie informeerde of ik voor vandaag voor 6.30 uur kon reserveren, werd betreffende chauffeur gebeld. Helaas zou hij vandaag pas weten of hij zin had om te rijden. Ik moest om 6.00 uur nog maar weer eens informeren. Vandaag om 5.00 uur had ik de wekker gezet zodat ik even rustig kon ontbijten en mijn bagage kon inpakken. Precies in 6.00 uur belde ik naar beneden (naar de receptie) in te informeren of het Mas de Driver alsjeblieft 🙏 wellicht belieft mij op dit vroege uur naar het vliegveld te brengen. Mocht het antwoord ontkennend zijn, dan had ik nog voldoende tijd over om een Grab Taxi te bestellen. Gelukkig bleek betreffende chauffeur inmiddels wakker en beschikbaar. Een uurtje ook later werd ik dan ook met bagage en al afgezet bij Surabaya Juanda Airport, Domistics Gate 1 alwaar de start van de terugreis naar Nederland nu toch echt een feit zal zijn…

Geplaatst door Godong Indonesie op Zondag 12 februari 2023