Onderweg naar China: Guangzhou Shi

Oversized luggage > check, security > check, douane > check. En nu zit ik te wachten tussen heel veel Chinezen tot we mogen boarden. Ik kan niet meer terug… Het inchecken van mijn fiets gaf geen problemen, maar het verliep niet heel vlot. Ik was door het KLM personeel naar incheck balie 16 geleid. Dat bleek de balie te zijn voor mensen met oversized bagage en oversized vrouwen. Een heleboel Chinezen waren naar incheck balie 16 verwezen. Ik wist natuurlijk dat ik oversized bagage had, maar de meeste Chinezen wisten dat blijkbaar niet. De protesten dat er bij betaald moesten worden wegens te zware bagage waren niet van de lucht (en dat op Schiphol…)… Oh, ik zie nu op het bord staan: gate gaat dicht. Later meer… Tim Dondorp

Geplaatst door Godong Indonesie op Donderdag 28 februari 2019