25 november 2021, Ilse vertelt

Joanne gaat alweer vroeg online voor de rekenles, zo kunnen Ajanna en ik rustig wakker worden. Ajanna vindt het momenteel erg leuk om BluesClues te kijken en dat liedje blijft de hele dag in je hoofd 😅. Het ziekenhuis belt al best wel vroeg (tegen 10’en). Je bent net gewassen en je hebt nu een mooi groen ziekenhuisshirt aan. Je bent een klein beetje wakker. Joanne en Ajanna vinden het nog steeds wat gek om tegen je te praten. Verder duurt de ochtend maar lang. Het is een dikke bende in de woonkamer maar ik heb de energie niet om er aan te beginnen. Joanne heeft om 12 uur weer een online les en Ajanna en ik chillen op de bank. Ze komt veel tegen me aanzitten en aait me dan op mijn wang. Wat is er memmie? En als ik dan uitleg dat ik de bende niet fijn vind zegt ze: dat komt wel goed hoor, wij helpen je wel. Wat een schatje is het ook! Voor de lunch maak ik tosti’s voor de meiden en zowaar lukt het me om de koelkast wat op te ruimen, de vaatwasser uit te ruimen en één was te draaien. Daarna ga ik boven even een dutje doen. Ajanna vraagt: ga je 1 of 2 slapen doen? Ik heb ook echt even geslapen, heerlijk! Ze herkent trouwens de 0, 1 en 2 want ze zei vanmiddag opeens: het is twee uur! Om half 4 gaan de meiden naar Jola want ik ga naar jou toe! Je wordt een beetje wakker als je me hoort, zo lief. Verder zak je eigenlijk steeds in slaap, maar je beweegt wel veel met je benen. Op de vraag of je een nat washandje wil knik je nog maar verder reageer je niet meer op vragen. Ik vertel je maar een beetje over onze dag, leuke uitspraken van de meiden en van wie we kaarten hebben gekregen. Als ik thuis kom staat Toby al klaar met een stapel pannenkoeken. En die zijn lekker!! Ook ‘s avonds bellen ze lekker vroeg zodat de meiden nog even mee kunnen bellen. Ajanna giechelt voor de telefoon en het lijkt alsof je even moet lachen. Ze hebben het erover dat ze morgen de intubeerslang uit je keel gaan verwijderen, want je hebt er zo’n last van dat je ‘m er soms bijna uithoest. Ik durf er nog niet op te hopen… En zo zijn we ook deze dag weer doorgekomen. Een dag waarin je weer wat stapjes hebt gezet Lief!

Geplaatst door TimopicSneek op Donderdag 30 december 2021