16 november 2021, Ilse vertelt

Na uiteindelijk nog best een goede nacht (steeds losse slaapjes) werd ik half 7 gewekt door Ajanna. We hebben samen nog wat gedoezeld en een uurtje later zijn we naar beneden gegaan. Al vrij snel heb ik de IC gebeld. Gisteravond was niet fijn voor je, je bent echt heel ziek. Maar je bent de nacht rustig doorgekomen en de behandeling slaat heel goed aan. We spreken af dat we om 11 uur even beeldbellen. De tijd tot 11 uur kom ik wat lastig door, het besef komt steeds meer. Ik heb je nog niet gezien en ik maak me voorstellingen van hoe je er bij ligt. Ik heb jouw werk gebeld en ik heb ook Lin en Emelie op de hoogte gebracht. Berichtjes stromen binnen. Meester Age belt ook even om te vragen hoe het gaat. Mijn moeder gaat even langs bij oma om het haar te vertellen. Om de tijd de doden tot 11 uur ben ik een film gaan kijken maar veel heb ik er niet van gezien. Joanne was 9 uur pas wakker maar heeft (tot jouw ergernis 😉) nog tot half 11 met haar telefoon in bed gelegen. Ajanna is vrolijk en ik kan haar goed uitleggen dat je slaapt. Om 11.20 belt de verpleging van de IC. Je ligt er rustig bij vind ik, net of je gewoon slaapt ❤️. Ze vertellen dat ze elke dag foto’s van je maken en er een stukje bij schrijven. Zo heb je straks een boekje om in terug te lezen. Ook krijg ik straks een poster waarop ik dingen over jou kan invullen. De verpleging praat veel met je en dan is het wel zo leuk dat ze jou ook een beetje leren kennen. Ik vind dit heel fijn om te horen! Je bent echt in goede handen lief! ❤️‍🩹 Na het telefoontje komt mijn moeder even op raamvisite. Oma had rustig gereageerd, maar mijn moeder heeft het er best wel lastig mee. Ze wil mij graag knuffelen en steunen maar dat gaat nu even niet. Hierna gaan we eigenlijk direct weg want om 12:30 moeten we in Leeuwarden zijn voor de test van Joanne en Ajanna. Tosti’s gaan mee de auto in. In het FEC hebben ze het goed voor elkaar. Er is zelfs een teststraat voor kinderen; met teddyberen met mondmaskers, vlaggetjes en leuke tekeningen op de muren. De meiden doen het testen natuurlijk weer fantastisch! Via de Walvisfontein in Harlingen rijden we terug naar huis (we zijn er nu toch even uit). Pa en ma gaan vanmiddag naar jou toe. Ik heb ze onderstaande foto toegestuurd zodat ze een beetje weten wat ze kunnen verwachten. Ze gaan me van alles op de hoogte houden.

Geplaatst door TimopicSneek op Zondag 19 december 2021