Frankfurt, Main International Airport

Update Joanne en Ilse: Vluchten 2 en 3 van 4 zijn ook goed verlopen. In Bangkok aangekomen konden we bij aankomst bij de gate (Bangkok-Frankfurt) direct boarden. Dus geen tijd om in te loggen op het wifi. Toen we opstegen had ik nog geen idee of Tim zijn aansluiting had gehaald op Jakarta, gelukkig lees ik nu dat dat wel het geval is. De vlucht van ruim 10 uren van Bangkok naar Frankfurt is prima verlopen. Tijdens het opstijgen sliep Joanne al en ze is maar een paar keer wakker geweest. En nu zitten we te wachten in Frankfurt. Ineens zijn alle mensen blank en ik merk hier bij de gate dat men ons weer kan verstaan. Kunnen we hier alweer water uit de kraan drinken? Ik ben moe, emotioneel en ik wil nu gewoon thuis zijn. Ik ben niet meer Indonesië waarvan ik nu merk dat het een hele mooie emotionele reis is geweest. Maar als ik dan toch daar niet meer daar kan zijn, laat me dan nu aub lekker thuis zijn… Maar ik zal nog even moeten volhouden. Ik ben blij dat ik Joanne lekker bij me heb, dat geeft afleiding ☺️ Nu vingers gekruist dat alles volgens plan mag gaan verlopen en Tim, Joanne en ik tegelijk op Schiphol zullen zijn. Want ook deze 24 uur hebben we hem zeer gemist ❤️

Geplaatst door Godong Indonesie op Zondag 6 augustus 2017